Information til udstillere på Copenhagen Gin Fest 2020
I år har vi lavet et samarbejde med Udstillerguide.dk. Det betyder, at vi på hjemmesiden www.copenhagenginfest.dk får en flot og interaktiv oversigt hvor man kan søge på alle brands, gins, tonics og udstyr, der kan smages/købes til Copenhagen Gin Fest.

For jer som udstillere betyder det derfor, at I får to stande: En fysisk på Copenhagen Gin Fest og en online stand på www.copenhagenginfest.dk. På jeres online stand kan I komme i kontakt med de besøgende både før, under og efter Copenhagen Gin Fest.

Den online stand er din markedsføringsside. Brug siden, når du annoncerer på sociale medier, at du deltagere på Copenhagen Gin Fest. Det trækker flere besøgende til Copenhagen Gin Fest – til gavn for dig og alle de andre udstillere.

Før festen kan de besøgende sidde hjemme i sofaen og glæde sig til at skulle smage og se det store udvalg af jeres brands, gins, tonics og udstyr. Under festen kan de nemmere få et optimalt udbytte af deres besøg ved at bruge favoritlister og information på hjemmesiden. Efter festen kan de nemt genfinde information om produkterne – og nemmere købe produkterne igen.

Jeres bidrag

For at siden bliver brugbar for de mange besøgende, skal vi have jeres input til siden. Vi har i det følgende beskrevet, hvordan processen er.

Vi har lavet en side på hjemmesiden, www.copenhagenginfest.dk/udstillerunivers, hvor du altid kan finde opdateret information, how-to videoer og praktisk oplysninger. Er der noget, du er i tvivl om, kan du altid kontakte Udstillerguide.dk – så hjælper de dig videre! Du kan kontakte dem på info@udstillerguide.dk eller 40869895.

1. Register jer som udstiller

I skal derfor tilmelde jer som udstillere på siden. Det koster 495 kr ekskl moms.

Beløbet betales med betalingskort ved registrering.

Ved registrering angiver du et brugernavn og et password til Udstillerguiden på www.copenhagenginfest.dk. Efter 10-15 min virker dit login til siden.

Du finder linket til at registrere dig her

2. Opret dine brands

Du kan oprette alle de brands, du har med på Copenhagen Gin Fest. Hvert brand får sin egen side og bliver vist i oversigten over alle brands.

For hvert brand kan du angive et logo, topbanner, beskrivelse og billeder til et galleri. Du kan også angive kontaktinformationer, hvis du ønsker det.

Du kan se en video af, hvordan du gør her

3. Opret dine gins, tonics og/eller udstyr

For hvert brand kan du oprette de gins, tonics og/eller udstyr, som brandet viser frem på Copenhagen Gin Fest. Hver gin, tonic og udstyr får både sin egen side, hvor du kan angive produktbillede, topbanner, beskrivelse, og bliver vist på oversigten over alle gins, tonics og udstyr.

På oversigterne kan de besøgende søge og filtrere de mange gins, tonics og udstyr, som alle udstillerne opretter.

Processen er den samme uanset, hvad du opretter. Forskellen er blot enkelte informationer, du kan angive kun for gin og tonic (smagsnoter, alkoholprocent osv).

Der er en video, der viser processen her

Deadlines

Der er følgende deadlines i forbindelse med at oprette brands og gin, tonics og/eller udstyr på Udstillerguiden for Copenhagen Gin fest:

15. marts: Alle udstillere har registreret sig

1. april: Udstillerguiden er klar til lancering. Alle udstillere har oprettet de brands, som de har med på Copenhagen Gin Fest.

15. april: Alle gins, tonic og udstyr er oprettet under hvert brand.

Til de hurtige!

Er du hurtig til at få oprettet dine brands og gin, tonics og udstyr, bliver du eksponeret mere på hjemmesiden overfor de besøgende! Det trækker flere besøgende til din stand.

Så jo før du opretter dine brands, gins, tonics og udstyr – jo mere bliver dine brands og produkter eksponeret!

Internationale besøgende

I år er der mulighed for at oversætte dine brands, gins, tonics og udstyr til engelsk. Det åbner op for de mange udenlandske besøgende til Copenhagen Gin Fest, så de også kan blive inspireret og finde information.

Du vælger selv, om du vil oversætte beskrivelserne til engelsk. Gør du ikke, bliver den danske tekst vist, når man ser siden på engelsk.

Udstillerunivers

Når du går ind på www.copenhagenginfest.dk er der en knap til information for udstillere i bunden af siden. Her kan du altid holde dig opdateret og finde svar.

Du finder også her links til oversigterne over brands, gins, tonics og udstyr. Så kan du se, hvordan dine sider ser ud, før oversigterne bliver offentliggjort på hjemmesiden.

Oversigterne på dansk finder du her:

Brands: https://copenhagenginfest.dk/brands-2020
Gins: https://copenhagenginfest.dk/gins-2020
Tonics: https://copenhagenginfest.dk/tonics-2020
Udstyr: https://copenhagenginfest.dk/udstyr-2020

Og på engelsk:
Brands: https://copenhagenginfest.dk/brands-2020/?lang=en
Gins: https://copenhagenginfest.dk/gins-2020/?lang=en
Tonics: https://copenhagenginfest.dk/tonics-2020/?lang=en
Udstyr: https://copenhagenginfest.dk/equipment-2020/?lang=en

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Har du spørgsmål om selve messen, så kontakt Jacob Rosengren.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til Udstillerguiden, så kontakt dem på info@udstillerguide.dk eller 40 86 98 95. De sidder klar til at hjælpe dig!